Volop campagne!

woensdag 03 maart 2021 19:33

Volop campagne!

Beste vrienden,
Soms weet een buitenstaander heel kernachtig woorden te geven aan onze idealen.
Daar dacht ik aan toen de Volkskrant deze week ons verkiezingsprogramma samenvatte met de woorden: ‘Kies voor vertrouwen, zorgzaamheid en gedeelde waarden in plaats van wantrouwen, ieder voor zich en morele onverschilligheid.’
Ze hebben goed gezien wat prioriteit heeft. We willen inderdaad een samenleving waarin we uitgaan van vertrouwen, een economie waarin mensen centraal staan, een land waar we zorgen voor elkaar en kiezen voor de schepping. Mooi dat het ook daar landt en hopelijk veel mensen bereikt.
Want het is campagnetijd! Hét moment om te spreken over onze idealen, over onze plannen en wat ons drijft. Dan helpen stukken in de media maar onze campagne kan alleen effectief zijn met uw steun. In de eerste plaats doordat u met buren, vrienden, collega’s, kerkgenoten en familieleden spreekt over uw keuze.
Maar ik heb ook een concrete vraag.
Vandaag lanceren we de ‘7 redenen-test’. Hierin komen zeven onderwerpen aan bod waar wij ons voor in willen zetten. Kunt u deze test delen? Via uw social media, in uw appgroepen of door de flyer te verspreiden. We hopen dat vele mensen zo kennismaken met deze test en onze partij.
Alvast dank!
Nog even naar die zin in de krant. Want de idealen stonden er goed in samengevat. Mooi!
Toch is daar meer over te zeggen. Want onze politieke idealen staan nooit los van onze diepste drijfveren. Wij allemaal, u en ik weten ons gedreven door ons geloof. Geraakt door het evangelie willen we dat geloof een stem geven. Onze politieke keuzes voor wat écht telt, komen voort uit de diepe wen om God en de naaste lief te hebben en te dienen.
Daarom zijn we betrokken op onze familie, buurten en kerken. Daarom zetten we ons in voor de samenleving en willen we recht doen aan onze medemensen. Daarom houden we hoop, ook als een crisis als deze ons zwaar valt. Omdat we geloven dat God de Immanuel is en ons leven draagt.
Dus ja, natuurlijk wil ik dat we steun krijgen voor onze politieke idealen. Daar ben ik nu zes dagen per week van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat voor op pad. Maar eerlijk gezegd is mijn grootste hoop dat mensen iets merken van onze diepste drijfveren en daar door geraakt worden.
Zo willen we een hoopvolle campagne voeren waardoor straks hopelijk onze stem sterker wordt en we met nog meer Haagse slagkracht kunnen kiezen voor wat écht telt.
Doet u met ons mee?
Een groet in verbondenheid,

Gert-Jan Segers - in cirkel.png

Labels

« Terug

Reacties op 'Volop campagne!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.